Home - Blog - Corpuri de iluminat - Faro Barcelona - Romania

Corpuri de iluminat - Faro Barcelona - Romania


Corpuri de iluminat - Iluminat interior și exterior decorativ - Ambient cu design modern, clasic, rustic

 

În fiecare casă sau apartament, corpurile de iluminat sunt accesorii indispensabile în orice spațiu de locuit pentru interior sau exterior, având atât un rol practic, dar si unul estetic la care se acordă o importanță deosebită. Sursele de lumină ( lămpile electrice ), reprezintă corpurile de iluminat care produc luminozitatea într-o încăpere ( locuință ). Sistemele de iluminat au rolul de a înlocui lumina naturală la lăsarea înserării, ori de a suplimenta lumina în încăperile insuficient iluminate de lumina soarelui. Aceste corpuri de iluminat sunt accesorii de design pentru orice ambient, aduc un plus de stil și finețe încăperii, prin designul modern, clasic, rustic, pe care au, având rolul de a evidenția o decorațiune sau alta, sau pot deveni chiar obiecte de decor.

Dacă doriți să creați un decor anume, aveți nevoie de corpul de iluminat potrivit pentru fiecare ambient din casa dvs. Sigur, magazinele de specialitate ce comercializează corpuri de iluminat, cu prețuri de vânzare diferite, au în stoc, modele care mai de care mai speciale. Dacă însă nu vreți să pierdeți timpul prin magazinele cu profil electric de corpuri de iluminat de calitate indoielnică ( ieftine ) , vă sfătuim să cumpărați online de la firma EvaLight.

Importator direct de la producători de renume, fiind prezenți pe piața corpurilor de iluminat din România, vă recomandăm magazinele online EvaLight de unde sigur veți găsi și alege cele mai bune și variate modele de corpuri de iluminat cu o gamă largă de produse, oferind întodeauna garanția unui raport corect între calitate / preț.

 

Corpuri de iluminat interior pentru ambient cu design decorativ

 

Utilizarea de corpuri de iluminat de interior este un element integrant in artă, arhitectură si design, creând un ambient decorativ superb. Ele au puterea de a schimba dramatic aspectul unei locuințe fie ea o cameră de zi ( sufragerie, living ), dormitor, bucătarie sau chiar coridor, hol, baie scări ori ce încăpere. Încorporarea elementelor de iluminat într-o casă poate modifica ambientul, de la curat și modern la clasic și rustic, creând stări specifice și consolidând culorile si texturile. În timp ce un perete întreg de oglinzi poate părea un pic cam riscant, plasarea unor corpuri de iluminat pentru interior pe perete ca aplice, spoturi ori oglinzi înrămate din loc in loc, pe un perete bine ales, aduce un element proaspăt și artistic cu design decorativ in casă dumneavoastră.

Dincolo de lumina pe care o oferă, corpurile de iluminat trebuie să aibă şi calităţi decorative deosebite. De aceeea, în ultimul timp, designul de corpuri de iluminat a luat o amploare extraordinară. Corpurile de iluminat au două caracteristici de bază: modul în care distribuie lumina şi forma sa.

Corpurile de iluminat decorative moderne sunt proiectate pentru a completa arhitectura unei încăperi cu linii și forme elegante. Un corp de iluminat cu un design prietenos se potriveste în orice fel de ambient cu influențe clasice, moderne, rustice și tradiționale.
Corpurile de iluminat în stil clasic sau modern, sunt prezentate în seturi ce cuprind toate tipurile: candelabre, lustre, plafoniere, pendule suspendate, aplice de perete, lampadare, veioze ori lămpi de masă sau birou, spoturi incastrate sau aplicate, solar decorative, iluminat LED. Având un design atractiv, realizate din materiale de bună calitate, corpurile de iluminat de interior din oferta noastră completează ambiental în mod plăcut și armonios, aducând o notă aparte de căldură și frumos.
Încrederea în această uniune între artă şi tehnologie aduce pentru tine piese deosebite, corpuri de iluminat elegante și pline de rafinament. Forme excentrice care vor aduce personalitate caselor voastre. Înveseliți camerele cu corpuri de iluminat colorate viu care să vă aducă soarele in casă și atunci cand plouă. Conturul asemănător umbrelelor este ceva special.

EvaLight este solutia optima pentru alegerea unor corpuri de iluminat cu un design modern, de calitate si la un pret avantajos. Accesați catalogul online pentru a vedea gama larga de produse comercializate, sau puteți alege varianta discutiei  cu specialiștii noștri care va poate ajuta in găsirea corpului de iluminat potrivit ambientului și bugetului dumneavoastră.

Magazinele noastre online oferă: reduceri, promoții, oferte speciale: vânzare corpuri de iluminat de calitate vizitați-ne site-urile: http://www.universul-luminii.ro/ - http://www.evalight.ro/ -  - http://www.farobarcelona.ro/

 

Corpuri de iluminat exterior pentru ambient cu design decorativ 

 

Corpuri de iluminat pentru exterior din care poți alege modele de iluminat care să se potrivească pentru orice tip de decor ți-ai dori și la orice fel de terasă și grădină ai avea. Lămpile de exterior ( corpurile de iluminat ) au câştigat mult teren în ultimii ani. Tot mai mulţi oameni tind să îşi personalizeze casele sau chiar apartamentele, folosindu-se de corpuri de iluminat de exterior. Alegerea lor trebuie făcută ţinând cont de designul pereţilor exteriori, de designul grădinii sau al faţadei clădirilor.
Corpurile de iluminat de exterior pot fii împărțite în corpuri de iluminat cu design modern și clasic ( traditional, rustic, retro, vintage ) , iluminat cu lămpi LED, iluminat cu lămpi solare decorative, iluminat cu lămpi cu senzori de mișcare, iluminat cu lămpi subacvatice ( piscine, bazine, fantâni decorative,etc ).
Ca in orice design, nu trebuie să amestecam prea multe culori si texturi, în primul rând pentru că este obositor, și apoi pentru ca elementele care nu se potrivesc in decor . În afară de rolul principal de a imbogați estetica locuinței, iluminatul exterior poate atrage atenția asupra unor elemente de arhitectură sau zone din gradină. Plantele pot fi admirate toata ziua, la lumina soarelui, dincolo de frumusețea specifică a unei grădini, admirarea acesteia pe timpul zilei este un lucru cu care este obisnuită toată lumea; noaptea, însă, grădina poate deveni un adevarat tărâm de basm.
Pentru corpuri de iluminat pentru exterior de calitate, cumpărați cu încredere de la magazinul de corpuri de iluminat online EvaLight : lustre, aplice, spoturi, veioze, lămpi, lampadare, plafoniere, pendule, stâlpi, accesorii iluminat exterior, țărusi exterior, proiectoare, spoturi subacvatice, corpuri mobile de iluminat, corpuri de iluminat cu LED cu senzor de mișcare, sisteme de iluminat exterior la prețuri accesibile.

Iluminat-ul îţi transformă casa în locul ideal pentru a face ce-ţi place de aceia vă punem la dispoziţie numeroase moduri de a-ţi face casa mai luminoasă, fără a face risipă de energie.

 

Tipuri și Categorii pentru  Corpuri de Iluminat:

 

CORPURI ILUMINAT INTERIOR MODERNE » CORPURI ILUMINAT INTERIOR CLASIC » CORPURI ILUMINAT EXTERIOR » Lustre » Pendule suspendate » Plafoniere » Aplice tavan » Aplice perete » Lustre decorative » Lustre baie, oglinda, tablou » Lustre pentru Copii » Lustra cu Ventilator » Spoturi incastrate » Spoturi aplicate » Lampadare » Veioze de Birou » Lampi de masa » Neoane » Lampi design LED și Telecomandă » Lustre cristal » Lustre LED » Plafoniere LED » Aplice de perete LED » Lustre LED » Lustre Casa Scarii » Veioze de birou LED » Lampadare LED » Spot rigips » Spoturi LED » Design Modern » Clasic » Traditional » Solar si Decorative » Iluminat cu senzor de mișcare » Oglinzi decorative » Lustre exterior » Lustre interior » Becuri E27 » Becuri E14 » Becuri GU10 » Becuri halogene » Neoane » becuri economice, cu led, halogen » Accesorii iluminat.
Comercializăm corpuri de iluminat şi surse de lumină de la producători de marcă: Spot light Bejorama, Faro Barcelona, Rabalux Artglass, Britop Lighting, Globo Lighting, Schuller Valencia, Brilliant Leuchten, Nowodvorski, Ideal Lux, Eglo, Leuchten, Tekielak, Tilago, Glass LPS, Bohemia cristal, Swarovski cristal, Venezia Lamps, Vondom .
 

Showroom corpuri de iluminat

 

Showroom București :

Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti Nr.30, parter, 013824 Sector 1, Bucuresti

Fix: 031 42 07 766
Mobil: 0762 206 093

ORAR
Luni -Vineri 9:00-17:00
Sambata 9:00-15:00
Duminica Inchis

Showroom Dumbrăvița :

Str. Bartok Bela Nr. 43, 307160 Dumbravita, jud. Timiș

Fix: 0256 705 405 Timiș
Fix: 0314 207 766 Bucuresti

Mobil: 0770 261 740
Mobil: 0786 539 779
Mobil: 0785 292 548
Mobil: 0760 240 448
Mobil: 0770 219 086
Mobil: 0770 734 126

ORAR
Luni -Vineri 9:00-17:00
Sambata 9:00-15:00
Duminica Inchis

Email: office@farobarcelona.ro

 

Magazinele online EvaLight : Corpuri si surse de iluminat moderne, lustre moderne, vânzari cu livrare in toate orasele tarii precum Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti - Sector 1, Bucureşti - Sector 2, Bucureşti - Sector 3, Bucureşti - Sector 4, Bucureşti - Sector 5, Bucureşti - Sector 6, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Timisoara, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, și cel mai mare distribuitor de copuri de iluminat din Romania.